Bryggeriet

Skapergleden gjennomsyrer vår tilnærming til bryggefaget. Det innebærer eksperimentering, feiling og perfeksjonering – og en evig søken etter å finne de beste lokale råvarene, en unik gjærkultur, eller nye måter å benytte restene av ølproduksjonen.

 

Bryggeriutsalget

Bryggeriutsalget er åpent så sant det er lys og døra er åpen. Om døra er stengt, så er vi dessverre ikke nok mannskap på jobb. Ring for å avtale tidspunkt så stiller vi opp. 

I utsalget kan du få kjøpt alle våre øl på 4,7% i flaske og på fat, ølglass, gavepakker i kartong og litt mere. 

Bryggeriet har alle rettigheter med salg og skjenking. Vi arrangerer både pub og ølsmaking. Velkommen til å booke ølsmaking for firma, vennegjengen eller utdrikningslag. Ta kontakt!

Skal du feire jubileum, arrangere firmafest, organisere hyttetur eller anna der du treng meir enn ei og ei flaske? Da kan KaaB bryggeri levere alt du trenger av flaskeøl og fatøl. 

Du kan selvsagt også kjøpe gavekort på valgfritt beløp, som kan brukes i utsalget eller på arrangement i bryggeriet!

Lokalt håndverksøl

Håndverksøl betyr at vi brygger uten industrialisert mekanikk, på tradisjonelt vis. Det brygges ikke mye om gangen, og vi gjør ikke kompromisser på kvalitet.

Vi strekker oss etter å bruke mest mulig lokale, kortreiste råvarer. Er du en lokal produsent, eller vil tipse oss om noen, ta kontakt!

Vi lager sesongbaserte øl i tillegg til fast sortiment, og kan også produsere for restauranter og barer som ønsker å tilby «sitt eget» øl.

Bryggerimester Kristine er involvert i alle prosesser
Bryggerimester Kristine Aarvik Bakken

Anerkjent brygger

Kristine Aarvik Bakken er utdannet sykepleier, og har alltid hatt en interesse av å lage mat fra bunnen av. Ølbryggingen startet som en felles hobby sammen med ektemannen, men Kristine ble den som fant sitt kall i denne tradisjonen, og gjorde seg bemerket i lokale stevner med førsteplasser, dommerfavoritt og best-in-show på rekke og rad!

Resten er historien som skrives nå.

Kristine ser på fargen på ølet

Det er helt utrolig hvilke muligheter de enkle ingrediensene malt, vann, gjær og humle kan gi.

— Kristine Aarvik Bakken, bryggmester og grunnlegger av K.Aa.B.